skip to Main Content
Takeaway 2021

Takeaway 2021

Takeaway 2021: het is de meest gehoorde term in het Vondelpark

En het is een uitdrukking met een dubbele lading, want na een jaar vol hele en halve Corona maatregelen zijn we sinds zondag 19 december weer in Lockdown. De scholen zijn dicht, bijna alle winkels ook en uiteraard is ook de horeca tot minstens half januari 2022 gesloten. Maar gelukkig hebben we eerder met dit bijltje gehakt en hebben we de opstelling wat aangepast en zijn we geopend voor het afhalen van eten en drinken bij onze takeaway counter!

Takeaway

We hebben een speciaal menu samengesteld om alle bezoekers aan het Vondelpark te verblijden met koffie, thee, koude- en warme dranken, soep, broodjes, tosti’s, taart en koeken. De afhaal balie is te vinden op de plek van ons zelfbedieningsrestaurant. Het hele takeaway menu is te vinden op onze eten & drinken pagina.

Openingstijden

Onze takeaway is in de week voor Oud & Nieuw geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Op vrijdag 31 december zijn we open tot 15:00 uur en op zaterdag 1 januari 2022 zijn we de hele dag gesloten. Op zondag 2 januari zijn we open van 10:00 tot 17:00 en daarna zijn we weer gewoon van woensdag tot zondag geopend.

Speeltuin en toilet

Onze speeltuin is op last van de regering voorlopig gesloten, maar ons toilet is wél open. Het is er warm en schoon en is tegen een kleine vergoeding te gebruiken.

Tot ziens in Groot Melkhuis!

Back To Top