skip to Main Content
Gasten registratie bij Groot Melkhuis

Gasten registratie bij Groot Melkhuis

De regering heeft begin augustus nieuwe maatregelen ingevoerd om een nieuwe uitbraak van het Coronavirus zo snel mogelijk te controleren. Een van die maatregelen is de gasten registratie in horecagelegenheden en dus ook bij Groot Melkhuis.

Wij verzoeken alle gasten daarom vriendelijk, doch dringend, om het registratieformulier in te vullen. Deze formulieren zullen we met zorg bewaren en alleen afstaan op verzoek van de GGD Amsterdam als zij een bron- en contactonderzoek willen doen naar aanleiding van een eventuele Covid-19 besmetting.

Het is in ieders belang dat alle gasten zo’n formulier invullen, want alleen samen kunnen we het virus beteugelen.

De formulieren worden veilig bewaard en zullen na twee weken worden vernietigd. Uiteraard zullen we de gegevens niet afstaan aan derden of er zelf gebruik van maken.

We wijzen u er graag op dat de anderhalve meter regels nog steeds van kracht is en dat onze gasten worden verzocht om zich te houden aan de huisregels, zoals het maximaal aantal personen in het zelfbedieningsrestaurant, het maximaal aantal personen per tafel en de looproutes op het terrein. Zo houden we de gewenste afstand en blijft het besmettingsrisico minimaal.

Volg de aanwijzingen van ons personeel.

Back To Top